Afhaal

Helaas, helaas, we moeten onze deuren tot nader order sluiten. We willen vooreerst jullie, beste en liefste klanten, bedanken voor jullie steun en bestellingen, de fijne conversaties, de feedback,…

Op vrijdag– en zaterdagavond kan je van 17u tot 20u je bestelling ophalen. Je kan je bestelling tot donderdagavond, 21u doorgeven. Omdat ik voorlopig alleen in de zaak zal staan en om voedseloverschotjes te beperken, werk ik op bestelling. Ik bereid maaltijden die je thuis gemakkelijk kan opwarmen of -zoals een salade- koud kan eten.  

De instructies zal ik bij het gerecht vermelden. Bij vragen en suggesties kan je me ook via Facebook, Instagram en mail bereiken. 😀

Tot een van de volgende! Veel liefs, Marjan

Wat staat er op het menu deze week?

Het menu voor 5 en 6 maart

Aan jou, je familie, vrienden en kennissen, onze collega’s, maar zeker ook de mensen in de zorg en andere getroffen sectoren willen we alle goede moed toewensen. 
We komen er wel door!

#staysafe

Wat eten we deze week?

Blijf je graag op de hoogte wat het komende weekendmenu wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ik laat het je weten zodra het menu klaar is.

Contactloos betalen

Ter plaatse kan je met Payconiq of Bancontact/kredietkaart en ook met een cadeau- of Mechelenbon betalen. We moedigen dit aan om het contact met cash geld te beperken.

Wens je ter plekke toch contant te betalen, hebben we het liefst gepast.