Afhaal

Helaas, helaas, we moeten onze deuren tot nader order sluiten. We willen vooreerst jullie, beste en liefste klanten, bedanken voor jullie steun en bestellingen, de fijne conversaties, de feedback,…

Momenteel hebben we ons verstopt in de keuken om de kerstbestellingen klaar te maken. Vrijdag 25 en zaterdag 26 december zijn we gesloten.

Ben je nog op zoek naar lekkers voor eindejaar? We hebben een feestelijk menu in de aanbieding met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor 40 euro pp.

Zien we elkaar niet meer dit jaar, dan willen Razvan, het Funky Jungle team en ik je al een fijn eindejaar wensen en klinken op een hoopvol, gezond 2021 waar we elkaars glimlach terug ten volle kunnen zien. 😀

Graag tot een van de volgende!
Veel liefs, Marjan

Aan jou, je familie, vrienden en kennissen, onze collega’s, maar zeker ook de mensen in de zorg en andere getroffen sectoren willen we alle goede moed toewensen. 
We komen er wel door!

#staysafe

Een smaakvol eindejaar!

Het eindejaarsmenu is ook gekend. Bestellen kan nog tot 26 december, middernacht.

Wat eten we deze week?

Blijf je graag op de hoogte wat het komende weekmenu wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ik laat het je weten zodra de menu klaar is.

Contactloos betalen

Ter plaatse kan je met Payconiq of Bancontact/kredietkaart en ook met de Mechelenbon betalen. We moedigen dit aan om het contact met cash geld te beperken.

Wens je ter plekke toch contant te betalen, hebben we het liefst gepast.