Afhaal & eten op het terras

We willen vooreerst jullie, beste en liefste klanten, bedanken voor jullie steun en bestellingen, de fijne conversaties, de feedback,… afgelopen tijd.

8 mei ziet het ernaar uit dat we je terug mogen verwelkomen op ons terras. We hopen natuurlijk dat het zonnetje ook van de partij zal zijn. We vertrekken van ons takeaway concept dat bij mooi weer snel kan opgewaardeerd worden naar een veilige bediening aan je terrastafel. De keuze laten we volledig aan jou.

In deze eerste fase zullen we openen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12u tot 14u en vrijdag en zaterdag van 17u tot 21u.

Zodra we onze zaal terug kunnen openen en op volle kracht kunnen werken, breiden we de uren en menuopties uit.

Bekijk het menu en bestel

Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je je afhaalmenu in herbruikbare red-use bowl wenst te laten verpakken. Eet je op ons terras, dan serveren we ons eten op een degelijk bord.

Aan jou, je familie, vrienden en kennissen, onze collega‚Äôs, maar zeker ook de mensen in de zorg en andere getroffen sectoren willen we alle goede moed toewensen. 
We komen er wel door!

#staysafe

Contactloos betalen

Ter plaatse kan je met bonsai, Payconiq of Bancontact/kredietkaart en ook met een cadeau- of Mechelenbon betalen. We moedigen dit aan om het contact met cash geld te beperken.

Wens je ter plekke toch contant te betalen, hebben we het liefst gepast.