Afhaal

Helaas, helaas, we moeten onze deuren nog even sluiten en hopen 1 mei terug te openen. We willen vooreerst jullie, beste en liefste klanten, bedanken voor jullie steun en bestellingen, de fijne conversaties, de feedback,…

Deze week kondig ik geen afhaalmenu aan, want we nemen nu wat tijd om op adem te komen en de krachten te versterken tegen 1 mei. We wachten de beslissing van het overlegcomité aanstaande 23 april af en hopen om terug te mogen heropenen, onze klanten en team terug te zien.
Als we toch nog gesloten moeten blijven, herstarten we eind april met takeaway op vrijdag- en zaterdagavond. 

Maar niet getreurd…

Tot dan hoeven jullie echter geen vegan lekkers te missen. 
Je vindt Funky Jungle nl. deze week in de verstoog van Kabas en bij Spar Voeding Merckx op de Brusselsesteenweg hier in Mechelen.

In de week van 16 april levert Razvan ook aan de Proxy Delhaize Kouter in Gent. We zijn uitermate blij dat we deze kans krijgen. 

Aan jou, je familie, vrienden en kennissen, onze collega’s, maar zeker ook de mensen in de zorg en andere getroffen sectoren willen we alle goede moed toewensen. 
We komen er wel door!

#staysafe

Wat eten we deze week?

Blijf je graag op de hoogte wat het komende weekendmenu wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ik laat het je weten zodra het menu klaar is.

Contactloos betalen

Ter plaatse kan je met bonsai, Payconiq of Bancontact/kredietkaart en ook met een cadeau- of Mechelenbon betalen. We moedigen dit aan om het contact met cash geld te beperken.

Wens je ter plekke toch contant te betalen, hebben we het liefst gepast.