Afhaal

Helaas, helaas, we moeten onze deuren al zeker tot 19 november sluiten. We willen vooreerst jullie, beste en liefste klanten, bedanken voor jullie bezoeken, bestellingen, lieve woorden en steun. 
Ook al moeten we een versnelling lager schakelen, gaan we er toch het beste van maken. 
In kader van mijn opleiding aan Vegan Gastronomy Culinary Academy ga ik achter de schermen blijven koken. Ik moet nog heel wat recepten maken en het is misschien wel een goede opportuniteit om jou te laten mee smullen en proeven. 
Je kan je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief en dan breng ik je als eerste op de hoogte van wat ik in de aanbieding heb.

Tegen de komende weekends zal ik een 24-tal gerechten bereiden die je kan afhalen aan 8,50 euro per stuk. Dessertjes of kleinere (bij)gerechten aan 3 euro.
Daaraan koppel ik een feedback actie: geef je je mening over een van de bereide gerechten, krijg je 1 euro korting per bekritiseerd gerecht op je volgende aankoop. Dat kan via mail (info@funkyjungle.be) maar ook via Facebook of Instagram (vergeet @funkyjunglemechelen dan niet te taggen zodat we je opmerking/suggestie zien) 

Wat staat er op het menu deze week?

We zijn jammer genoeg uitverkocht.

Nieuwsbrief afhaalmenu 23, 24 en 25 oktober

Aan jou, je familie, vrienden en kennissen, onze collega‚Äôs, maar zeker ook de mensen in de zorg en andere getroffen sectoren willen we alle goede moed toewensen. 
We komen er wel door!

#staysafe

Wat eten we deze week?

Blijf je graag op de hoogte wat het komende weekmenu wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ik laat het je weten zodra de menu klaar is.

Contactloos betalen

De bestelling kan je online (dus op voorhand) betalen, maar ter plaatse kan ook met Payconiq of Bancontact/kredietkaart. We moedigen dit aan om het contact met cash geld te beperken.

Wenst u ter plekke toch contant te betalen, hebben we het liefst gepast.