“Na een infosessie rond de Bourgondische keuken georganiseerd door Visit Mechelen, wou ik graag ook aan de slag met de smaken uit de 16e gouden eeuw. Food archeoloog Jeroen Van Vaerenbergh stelde een ingrediëntenlijst op waarmee we aan de slag konden. Ik maakte de Habsburger, een linzen-wortel-hazelnootburger met een (linzen)romig vijgensausje; ik heb een paar masteluin (tarwe-rogge)broodjes met karwijzaad meegebracht voor de hele “totaalbeleving” zoals u hem binnenkort kan eten in Funky Jungle. Voor onze bar in Funky Jungle hebben we gewerkt rond de typerende combinaties van appel-venkel voor de spritzer en kruiden van steranijs, venkel en jeneverbes voor een kombucha. Laat ons zeker weten hoe deze smaken van het Bourgondische Mechelen u bevallen. “
C. Dessert en -buffet
Chocomousse € 4,50 Bevat soja(lechitine)
Tiramisu € 4,50 Bevat gluten (tarwe), noten (cashew), soja